Wedstrijdverslag Saturnus DB1-Hercules DB2
26 februari 13
redactie

Door Else
Wij speelden zondag 17 februari uit tegen Hercules. Wij staan 7e in de poule, maar Hercules staat 6e. We maakten dus zeker kans om deze wedstrijd te winnen. De eerste helft stond Fee op goal. In het begin waren er een paar doelpunten tegen, maar wij kwamen sterk terug en bleven de rest van de 1ste helft op voorsprong. Hercules gooide de 1ste helft grotendeels de bal in de handen van Fee en scoorde dus niet heel veel. De ruststand was 4-6 in het voordeel van Saturnus.

In de tweede helft stond Dian op goal. Helaas waren er aan het begin van de 2de helft een paar brakes, waaruit 3 doelpunten gescoord waardoor Hercules een doelpunt voorsprong had. Hierna kwamen we weer goed terug, maar helaas was het niet genoeg om te winnen.

De eindstand was 13-11 in het voordeel van Hercules.