Lidmaatschap

Wijzig je gegevens zelf via de HandbalNL app

De meeste lidmaatschapsgegevens kun je zelf via de sportlink app (HandbalNL) aanpassen.

  1. Open het menu.
  2. Ga naar “instellingen”
  3. Ga naar “mijn persoonsgegevens”. Wil je de gegevens van je kind aanpassen? Ga dan naar “Mijn kinderen”.
  4. Hier kun je je adresgegevens, telefoonnummer en privacy instellingen van je sportlink account aanpassen. Vergeet niet om naar beneden te scrollen en op “opslaan” te klikken.

Heb je de app nog niet? Je kunt hem hier downloaden:

E-mailadres wijzigen

Saturnus gebruikt het emailadres waarmee je bij inlogt in sportlink (HandbalNL app) om met je te communiceren. 

Wil je dit emailadres aanpassen? Stuur dan een bericht via het contactformulier aan de ledenadministratie. Let op, als je je emailadres laat aanpassen, verandert ook het adres waarmee je in sportlink inlogt. 

Foto spelerspas wijzigen

Je spelerspasfoto is de foto die zichtbaar is op via je sportlink/HandbalNL app account. Deze foto wordt gebruikt door wedstrijdofficials om o.a. spelers te identificeren voorafgaand aan een wedstrijd.

Wil je je foto aanpassen? Dit kan alleen van 1 juli t/m 31 augustus. Let er bovendien op dat je duidelijk herkenbaar bent, en dat je foto voldoet aan de voorwaarden. deze voorwaarden vind je hier.

Uitschrijven

Als competitielid ben je altijd voor het volledige seizoen lid. Tussentijds je lidmaatschap opzeggen is niet mogelijk. Je lidmaatschap loopt van Augustus t/m Juli. Opzeggen voor het aankomende seizoensjaar kan tot uiterlijk 1 Juni.

  • Uitschrijven voor het seizoen 2021-2022 kan tot uiterlijk 30 juni 2021.
  • Uitschrijven voor het seizoen 2022-2023 kan tot uiterlijk 1 juni 2022

Uitschrijven kan door een bericht te sturen aan de ledenadministratie.

In de volgende situaties is het wél mogelijk om je tussentijds uit te schrijven. Je blijft dan wel (een deel van de) contributie verschuldigd. Het gaat om:

 

  • Een zware blessure, opgelopen tijdens een handbaltraining of -wedstrijd, waardoor je de rest van het seizoen niet meer kan handballen.
  • Een verhuizing

Bijzondere omstandigheden

Veel van onze leden zijn studenten, en we begrijpen dat je toekomstplannen als student behoorlijk onvoorspelbaar kunnen zijn. Misschien overweeg je wel om een tijdje naar het buitenland te gaan, of weet je nog niet of je na je afstuderen wel in Leiden kan of wil blijven. Dan is het lastig besluiten of je je voor de zekerheid uitschrijft en stopt, of dat je de gok neemt om toch het aankomende seizoen lid te blijven.

Is deze situatie op jou van toepassing? Dan vinden we het heel jammer als je hierom onnodig zou moeten stoppen. Neem dan een contact op met de ledenadministratie, dan kijken we graag samen of we een oplossing kunnen vinden.

Loading...