Jeugdkamp 2024

Direct naar het aanmeldformulier

Ook dit jaar organiseert Saturnus Leiden een geweldig jeugdkamp! De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Dit jaar zullen we tijdens het Pinksterweekend, van 17 t/m 20 mei, op kamp gaan! Het thema is dit jaar Piraten! De details houden we nog even geheim, maar het belooft een heel gezellig weekend te worden. Hopelijk ben jij erbij!

Locatie en datum
Dit jaar houden we de locatie nog even geheim!

  • Vrijdag 17 mei verzamelen we om 18:00 uur bij de kantine van Saturnus. Om 18:30 vertrekken we gezamenlijk naar de locatie. Let op: je moet al warm hebben gegeten.
  • Maandag 20 mei vertrekken we rond 12:00 uur van de kamplocatie en komen we rond 13:30 uur weer aan bij de kantine van Saturnus. Exacte tijden worden via Whatsapp gecommuniceerd.
  • We zoeken ouders/verzorgers die kunnen halen/brengen. Op het aanmeldformulier kan dit worden aangegeven.

Tijdens het kamp zijn mobiele telefoons en tablets niet toegestaan. Kinderen die graag nog contact willen houden, kunnen ’s avonds of ‘s ochtends gebruik maken van de kamptelefoon.

Aanmelding en kosten

  • Aanmelden kan van 1 februari t/m 29 februari. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.
  • De kosten voor het hele kamp zijn €75,00. In de bevestigingsmail die je ontvangt na het invullen van het aanmeldformulier staat de betaallink.

De kampleiding
De kampleiding bestaat dit jaar uit: Brigitte, Luca, Felix, Kasper, Matthieu, Noa, Mees, Nick, Floor, Floor, Marit, Zoé, Bart, Sjoerd, Hans en Lotte. (jeugdtrainers, (jeugd)bestuur & vrijwilligers). De contactpersoon gedurende het kamp is Kasper (telefoonnummer in de bevestigingsmail) en de EHBO’ers zijn Floor & Lotte.

Wij hebben er heel veel zin in en hopelijk jullie ook. We hopen jullie aanmeldingen te zien!
Als er nog vragen zijn, dan horen wij die graag via Kasper. Schroom niet om telefonisch contact op te nemen.

Groetjes,
De jeugdkampcommissie 2024

Meld je aan voor het Saturnus Jeugdkamp 2024

Loading...