Handballen bij Saturnus Leiden

Senioren

Saturnus Leiden is een handbalvereniging waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Naast de meer prestatiegerichte senioren selectieteams zijn er zowel bij de dames als de heren teams die minder prestatiegericht handbal spelen. Zowel de dames als de heren spelen zowel de veld- als de zaalcompetitie. Ook worden jaarlijks gezellige clubactiviteiten georganiseerd.

Selecties

  • De senioren selecties m/v bestaan voor een groot deel uit studenten.
  • De dames spelen met het eerste team in de eerste klasse
  • Dames 2 en 3 in de breedtesport.
  • De heren spelen in de hoofdklasse, heren 2 in de eerste klasse.
  • Studenten hebben een gereduceerd contributie tarief. Ben je student of niet student en wil je meer informatie? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen!

Jeugd

Saturnus Leiden heeft in diverse jeugdcategorieën zowel jongens als meisjes teams. Naast de wedstrijden worden er tal van leuke en leerzame evenementen georganiseerd voor de jeugd zoals spelmiddagen, jeugd clinics, jeugdkamp, de taptoe e.d. Ook zoeken wij nieuwe jeugdleden voor onze groeiende jeugdteams. Voor informatie kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen!

Kennismaken

Zowel jeugd als senioren kunnen eerst een aantal proeftrainingen volgen om alvast de sfeer, en ook de ambitie, binnen de club te proeven. Voor de dagen en tijdstippen van de trainingen klik hier. Een overzicht van de contributies vind je hier.

Aanmelden als lid

Je kunt het inschrijfformulier online invullen. Het inschrijfformulier is bestemd voor alle categorieën lidmaatschap . Nadat het formulier is verwerkt zal je een bevestiging ontvangen en moet je een aanbetaling doen van € 25,- (administratie kosten van het NHV) om het lidmaatschap actief te maken. Voor meer informatie over inschrijven bij Saturnus en het bankrekeningnummer, klik hier.

De kosten voor zaal-/veldhuur, scheidsrechters en teamindelingen/-benodigdheden worden voor een heel seizoen gemaakt. Dit betekent dat je altijd lid wordt voor een héél seizoen en dat je je lidmaatschap niet tussendoor kan beëindigen. Het lidmaatschap loopt van eind augustus tot half juni van het volgende jaar. Het lidmaatschap voor het volgende jaar kan tot eind mei worden opgezegd.

Handballen bij Saturnus Leiden…iets voor jou?

Kom een keertje vrijblijvend proeftrainen!

Loading...