Commissies & Vrijwilligers

Saturnus Leiden is een kleine vereniging die volledig afhankelijk is van alle vrijwilligers.

Jeugdbestuur

Het vierkoppige jeugdbestuur richt zich op het organiseren van activiteiten voor de jeugd gedurende het handbalseizoen, waarin zij in contact staan met de jeugdtrainers en coaches. Voorbeelden van activiteiten zijn de taptoe, filmavonden, andere sport activiteiten en het kijken van topsport wedstrijden. Daarnaast zijn zij elk jaar verantwoordelijk voor de organisatie van het jeugdkamp.

Kantine- en onderhoud commissie

Deze commissie richt zich op het onderhouden van de kantine en de aankleding van de kantine. Elk seizoen staan er klussen op de planning om de kantine gezellig en leefbaar te houden. Daarnaast organiseert de kantine commissie elk jaar de NLdoet dag voor alle leden en ouders.

Activiteitencommissie

Als doel om de sociale cohesie onder leden te bevorderen, organiseert de vierkoppige activiteitencommissie verschillende activiteiten. Elk jaar zijn ze verantwoordelijk voor het terugkerend eindfeest en het onderling toernooi. De activiteiten die verder nog georganiseerd worden, zijn maandelijkse borrels, pubquiz, spelletjes avonden, gezamenlijk EK-wedstrijden kijken.

Websitecommissie

De nieuwste commissie zorgt voor een goed functionerende website die voor zowel huidige leden als externen toegankelijk is. De commissie bestaat uit een technische beheerder en de redactie die zorgt dat al het belangrijke nieuws en informatie te vinden is.

Kampcommissie

De commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijks kampweekend. Dit weekend wordt elk jaar georganiseerd aan het eind van het handbalseizoen voor de seniorenleden. Het weekend bestaat uit gezellig samen zijn en in teamverband spelletjes doen.

Uitzonderlijke Verenigingsmensen

Ireen Offerman

Ireen Offerman

Voormalig bestuurssecretaris
Een begrip binnen de handbalwereld en een luis in de pels van het NHV. Van 2002 tot en met 2015 is Ireen bestuurlijk actief geweest binnen de vereniging van Saturnus.

Lidmaatschap voor vrijwilligers

Als vrijwilliger hoor jij natuurlijk ook bij Saturnus Leiden, zelfs als je niet handbalt.

Ga je aan de slag als trainer, coach of scheidsrechter? Dan schrijven we je tevens in bij de bond. Alle andere vrijwilligers schrijven we alleen in als lid van Saturnus Leiden.

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, ben je officieel lid van Saturnus Leiden. Dit betekent dat je uitgenodigd zal worden voor ALV’s, en daar ook stemrecht hebt. Op die manier kun je actief meebeslissen over de toekomst van Saturnus.

Wil je vrijwilliger worden? Of ben je al actief als vrijwilliger, maar nog niet ingeschreven als lid van Saturnus? Gebruik dan onderstaand formulier. Let op: ben je niet speelgerechtigd en kan je niet deelnemen aan wedstrijdne en trainingen. Daarom betaal je natuurlijk ook geen contributie. In de toekomst wel een balletje gooien? Zorg dan dat je ook ingeschreven staat als spelend lid.

Loading...