Contributie

We hebben verschillende lidmaatschappen. Zo heb je natuurlijk het onderscheid tussen jeugd- en seniorenlid, maar je kan ook bij ons halverwege het seizoen instappen of alleen trainingslid worden. Voor het bepalen van de contributiehoogte wordt je geboortejaar als uitgangspunt gebruikt, niet het team waarin je bent ingedeeld.

Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Indeling Geboortejaar Contributie 2022/2023*
Senioren voor 2003 € 400,-
A jeugd 2004 – 2006 € 320,-
B jeugd 2007 – 2008 € 290,-
C jeugd 2009 – 2010 € 270,-
D jeugd 2011 – 2012 € 265,-
E jeugd na 2013 € 265,-
Trainingslid (jeugd/senioren) € 230,-
Toeslag topsport € 100,-
*Als er op tijd betaald wordt, gaat er € 10,- van de contributie af.
* Voor teams die landelijk spelen kan een toeslag topsport worden toegepast. 

Ben je student?

Voor competitieleden die tevens student zijn (maximale leeftijd 25 jaar), geldt een studentenkorting van €40,- bij inlevering van een kopie van de studentenkaart.

Deel contributie terug via zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars gaan steeds verder in het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Zo zijn er bij verschillende verzekeraars polissen waarbij een deel van de betaalde contributie voor je sportvereniging bij de verzekeraar geclaimd kan worden. Meer weten – check je polis en/of de website van je zorgverzekeraar!

Financiële steun voor mensen met een laag inkomen

Handbalvereniging Saturnus Leiden

Saturnus wil iedereen de mogelijkhied bieden om bij Saturnus te sporten. Wij kunnen een korting bieden van € 35,- als je moeite hebt met het betalen van de contributie. Laat het ons weten via het contactformulier hier (aan Bestuur) en het bestuur neemt contact met je op. 

Gemeente Leiden

Iedereen die wil sporten, moet daar de gelegenheid voor  krijgen. Daarom biedt de gemeente Leiden op een aantal manieren steun aan mensen met een laag inkomen, zodat zij toch de contributie voor hunzelf of voor hun kind kunnen betalen.

Andere gemeenten

Woon je in een andere gemeente dan Leiden? Ook in de omgeving van Leiden zijn er allerlei initiatieven om mensen met een laag inkomen te ondersteunen bij de sportcontributie, in het bijzonder voor jeugd. Neem contact op met je gemeente, of neem een kijkje op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland.

 

Loading...