Contributie

We hebben verschillende lidmaatschappen. Zo heb je natuurlijk het onderscheid tussen jeugd- en seniorenlid, maar je kan ook bij ons halverwege het seizoen instappen of alleen trainingslid worden. Voor het bepalen van de contributiehoogte wordt je geboortejaar als uitgangspunt gebruikt, niet het team waarin je bent ingedeeld.

Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Indeling Contributie 2021/2022*
Senioren € 290,-
A jeugd € 210,-
B jeugd € 180,-
C jeugd € 160,-
D jeugd € 155,-
E jeugd € 155,-
Trainingslid (jeugd/senioren) € 120,-
*Als er op tijd betaald wordt, gaat er € 20,- van de contributie af.

Ben je student?

Voor competitieleden die tevens student zijn, geldt een studentenkorting van €55,- bij inlevering van een kopie van de studentenkaart.

Deel contributie terug via zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars gaan steeds verder in het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Zo zijn er bij verschillende verzekeraars polissen waarbij een deel van de betaalde contributie voor je sportvereniging bij de verzekeraar geclaimd kan worden. Meer weten – check je polis en/of de website van je zorgverzekeraar!

Financiële steun voor mensen met een laag inkomen

Iedereen die wil sporten, moet daar de gelegenheid voor krijgen. Daarom biedt de gemeente Leiden op een aantal manieren steun aan mensen met een laag inkomen, zodat zij toch de contributie voor hunzelf of voor hun kind kunnen betalen.

Woon je in een andere gemeente dan Leiden? Ook in de omgeving van Leiden zijn er allerlei initiatieven om mensen met een laag inkomen te ondersteunen bij de sportcontributie, in het bijzonder voor jeugd. Neem contact op met je gemeente, of neem een kijkje op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland.

 

Loading...