Vertrouwenscontactpersoon

Maak kennis met de vertrouwenscontactpersoon van Saturnus

Bij handbalvereniging Saturnus staat plezier in het sporten voorop, vandaar dat de vereniging het belangrijk vindt dat dit op een veilig manier kan plaatsvinden. Om de veiligheid te waarborgen heeft Saturnus twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld die dienen als aanspreekpunt voor leden, ouders, verzorgers, vrijwilligers en bestuur bij een ongewenste situatie of voor een klacht of vraag. Mocht de aankomende contributieverhoging leiden tot geldzorgen, kan dit ook aanleiding zijn om het gesprek met de vertrouwenscontactpersonen aan te gaan.

De vertrouwenscontactpersonen zijn onafhankelijk en de gesprekken zijn vertrouwelijk, tenzij er sprake is van een vermoedelijk misdrijf. Overleg tussen de vertrouwenscontactpersonen en het bestuur speelt een belangrijke rol bij het oplossen van een ongewenste situatie.

Aarzel niet om contact met Lotte of Vera op te nemen als je behoefte hebt aan een vertrouwelijk gesprek, advies of om kennis te maken. Om een afspraak te maken, kun je ze een e-mail of berichtje sturen. 

Maak kennis met Lotte en Vera

Onze vertrouwens-contactpersonen van Saturnus

Lotte Nieuwenhuys

Vertrouwenscontactpersoon Seniorenteams

Lotte Nieuwenhuys is aanspreekpunt voor de seniorenteams. Ze is oud speelster bij de dames senioren, en vanaf het nieuwe seizoen van 2023 ook een van de trainers van de dames B junioren. Ze woont in Leiden en werkt als gipsmeester.

Vera Willemsen

Vertrouwenscontactpersoon Jeugdteams

Vera Willemsen is aanspreekpunt voor de jeugdteams. Vera is geboren en getogen in Zwolle en daarna voor studie naar Leiden verhuisd. Vera heeft een kantoorbaan in de zorg en is zelf het liefst op het handbalveld te vinden. Inmiddels is Vera zes jaar actief als speelster bij de dames senioren.

Neem contact op

Loading...