Het bestuur

Het Saturnus bestuur bestaat momenteel uit zes leden die zich vrijwillig inzetten voor de club. Zij worden ondersteund met verschillende commissies waarin taken worden verdeeld en worden uitgevoerd. De vereniging wordt draaiende gehouden door vele vrijwilligers die elke keer met passie voor de handbal en de vereniging aan de slag gaan.

Romy Netelbeek

Romy Netelbeek

Voorzitter

Als voorzitter zorgt Romy voor de communicatie tussen de senioren, trainers, coaches en het bestuur. Daarnaast houdt zij zich bezig met de sponsoring voor de club.

gise van den wildenberg

Gise van den Wildenberg

Secretaris

Naast het reguleren van de mail, het onderhouden van contacten met de andere clubs en de NHV, focust Gise zich op het update houden van social media kanalen en de website.

lolke boonstra

Lolke Boonstra

Penningmeester

Als penningmeester houdt Lolke zich bezig met de inkomsten en uitgaven van de club. Vragen? Contact via het formulier.

Iris van Amerongen

Iris van Amerongen

Wedstrijdsecretaris

De focus ligt op zijn eerste plaats op het indelen van wedstrijden en scheidsrechters. Verder richt zij zich op het verbeteren van de communicatie kanalen zoals de website. Ook is zij verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse merchandise sessie met de leden en daarbij houdt zij het contact met de activiteiten commissie voor het organiseren van activiteiten.

masja fokkenrood

Masja Fokkenrood

Jeugdzaken

Als aanspreekpunt voor ouders en de jeugd zorgt Masja voor de communicatie tussen de jeugd, coaches, trainers en de ouders met het bestuur. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de teamindelingen binnen de jeugd en het organiseren van activiteiten voor de jeugd samen met het jeugdbestuur zoals jeugdkamp. Vragen? Contact via het formulier.

jelle hoogenveen

Jelle Hoogeveen

Ledenadministratie/Onderhoud

Naast de verantwoordelijkheid dragen voor de onderhoud van de kantine, is Jelle verantwoordelijk voor de in- en uitschrijvingen van de leden.

Heb je vragen voor een van de bestuursleden?

Schroom dan niet op contact op te nemen! Dat kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Omdat we vrijwilligers zijn, kan de reactietijd wat langer zijn dan je verwacht. We proberen natuurlijk wel zo snel mogelijk contact op te nemen!

Loading...