Saturnus HS1 – S.V. Orion HS1
30 oktober 16
Marijn van de Sterre

Vandaag speelde we thuis tegen Orion. Een sterke tegenstander die nog alles gewonnen had. We wiste dus dat we aan de bak moesten.

We begonnen erg sterk en kwamen ook op voorsprong. Door goed samen te werken wiste we bijna de gehele eerste helft met een punt of twee voor te blijven. Helaas zakte het in de laatste minuten wat in. Vooral in de aanval werd het slordiger, waar Orion dankbaar gebruik van maakte. Zo kwamen ze ons net voorbij. 12-13 met rust.

Tweede helft opnieuw de schouders eronder gezet, maar Orion was ook lekker op dreef en wist de voorsprong iets verder uit te bouwen. Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld en met nog een minuut of tien te spelen stonde we slechts twee punten achter. En toen ging het mis… De aanval werd weer chaotisch en er werd te ongeduldig gespeeld. Verder wilde het in de verdediging ook niet meer echt. (en bij mij was het ook op, waar ik de eerste drie kwartier veel leuke ballen eruit wist te halen, ging nu bijna alles erin) Zodoende werd de eindstand toch wat ruimer. 27-32