23 oktober 16
Marijn van de Sterre

Vandaag speelde we uit tegen Hercules HS3.

Ons team zag er weer anders uit met twee missende linkshandige spelers en een nieuwe speler.

De eerste tien minuten draaide het ook echt niet. Vooral de aanval was zwak, mat en futloos. Zo kwamen we 5-2 achter. Gelukkig herpakte we goed en de tweede tien minuten waren duidelijk voor ons. En toen stonden we weer voor. 7-9. Het was een voorsprong van 2 a punten die we lang vol winsten te houden (10-13 met rust)

De tweede helft ging zo verder, 2 a 3 punten voor. Met nog een minuut of tien te spelen kwam de langste aanval van Hercules. Bijna vier minuten duurde die. Hij eindigde met een penalty tegen (die zat helaas) en twee man van ons die 2 minuten kregen. Maar omdat 6 minuten voor tijd met twee man minder en 2 punten verschil niet spannend genoeg was, lukte het ons om nog een keer 2 minuten te pakken. Toen waren het er nog 3 in het veld. Maar door in de periode van ondertal goed te spelen wiste we, door zelf nog te scoren en dankzij leuke reddingen (al zeg ik het zelf), onze voorsprong te behouden.

Daarna was het een kwestie van uitspelen. Eindstand 20-23 gewonnen!