Celeritas HS1 – Saturnus HS1
04 december 16
Marijn van de Sterre

We begonnen sterk aan de wedstrijd en in het eerste deel van de wedstrijd waren we duidelijk de betere ploeg. Dusdanig dat we begonnen met een 1-6 voorsprong. Dat bouwde we verder uit naar een voorsprong van 11 punten: 4-15

Het is altijd moeilijk als je ver voor komt te liggen om de concentratie vast te houden. En dat lukte ons ook niet echt. het spel werd veel te nonchalant waardoor Celeritas beter in de wedstrijd kwam te zitten en voor rust nog een stukje terug kwam. Ruststand 10-18

Na rust leek het erop dat we weer geconcentreerd begonnen, maar dat duurde helaas maar een paar minuten. Het spel was nog steeds te slordig en we miste een heleboel kansen. Daarbij vond(en) de scheidsrechter(s) dat lopen voor hun geen probleem was (waarschijnlijk omdat ze toch ver achter lagen). Dat leverde ze nog een aantal doelpunten en penalty’s op. Zodoende lukte het ons niet om verder uit te lopen en moesten in de tweede helft zelfs een puntje inleveren. Eindstand: 24-31