Saturnus HS1 – Hellas HS3
28 november 16
Marijn van de Sterre

We speelde thuis tegen Hellas HS3. Een ervaren team dat vroeger een stuk hoger heeft gespeeld. In de eerste helft nam Hellas de voorsprong, maar wist geen gat te slaan, telkens weer sloten we aan. Een leuke helft, zwaar bevochten. Beide partijen lieten leuk handbal zien maar maakte tevens de nodige fouten. We wisten bij te blijven en met rust was het 14-14.
Het eerste deel van de tweede helft begon net als de eerste helft. We kwamen iets achter maar bleven bij. Wel moet gezegd worden dat Hellas veel beter gebruikt maakte van overtalsituaties dan wij. Bij ons ging dat… wat minder.
Met nog een tien minuten te spelen stonden we twee punten achter. Helaas is het toen toch weer mis gegaan. Het vat was leeg en de een na de andere bal verdween in de handen van de tegenstander. (die allemaal precies weten hoe ze moeten staan om dat te bevorderen). Ook ik heb daar een keer aan meegedaan door een pass te maken die slecht een meter of 15/20 afweek, een persoonlijk record.
Eindstand uiteindelijk een geflatteerd 23-30