Geef je op voor NL Doet
20 februari 17
Wouter van der Meij

Op 11 maart is het weer zover. De traditionele Saturnus NLdoet actiedag is er weer. We doen er inmiddels alweer voor het tweede jaar aan mee! Ik voel een Jubileum aankomen! Vorig jaar was het een erg geslaagde dag geweest. Toen zijn o.a. de dartbanen in hun huidige vorm tot stand gekomen en hadden we een totaal niet in elkaar stortende bank voor buiten bij het veld gemaakt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer kleine dingen gebeurt.

Dit jaar willen we onder meer het ballenhok gaan aanpakken (het wil daar nog wel eens wat chaotisch zijn), de darthoek afmaken, de houten bank een onderhoudsbeurt geven, een vitrinekast neerzetten en we geven het geheel natuurlijk meteen ook een schoonmaakbeurt. Om er dit jaar ook weer een succes van te maken hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig om deze klus met ons te klaren. En achteraf doen we natuurlijk nog gezellig samen een drankje.

Het festijn zal plaatsvinden op 11 maart van 10:00 tot ongeveer 15:00. Je kunt je aanmelden bij iemand van de kantinecommissie (Dennis, Willem, Jelle of Marijn). Denk er alvast over na en check of je kan. Je kan namelijk binnenkort ook zomaar persoonlijk gevraagd worden.

Expect us

De Kantinecommissie

Loading...