Wedstrijdverslag Saturnus Gemengd C – DIOS Gemengd C
16 februari 13
redactie

De gemengd C jeugd van Saturnus moest deze week op zaterdag spelen, en wel tegen DIOS uit Den Hoorn. De C jeugd staat helaas op de laatste plek in de competitie, maar heeft vorige week wel heel knap gewonnen van Rijnstreek!

Bij binnenkomst was het al een hele beleving, want DIOS speelt niet in een sporthal, maar in een ballonhal, de meeste spelers vonden het maar koud! Ondanks dat begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. In de eerste helft werd er ontzettend goed verdedigd en gekeept, waardoor DIOS maar 3 keer kon scoren. Saturnus probeerde van alles in de aanval en gooide veel op doel, maar had helaas pech met de lange keeper bij DIOS en maakte geen doelpunten. De ruststand was dus 3-0.

In de tweede helft verloren we de bal vaak in de aanval, waardoor DIOS veel breakouts kon lopen en daardoor meer kon scoren. In de aanval ging Saturnus gewoon door met het proberen de keeper te passeren. Uiteindelijk leidde dat tot twee mooie doelpunten van Jara! De eindstand was dan ook 12-2 voor DIOS.
Saturnus heeft heel goed gehandbald en vooral verdedigd in de wedstrijd alleen had een beetje pech met het scoren. Hopelijk de volgende keer beter!