Pietentraining 2017
07 december 17
Sjoerd

[rev_slider alias=”pietentraining-2017″]

Vandaag stond de volledige jonge jeugd in de 5-meilhal voor een uitgebreide Pietentraining.

Na een kort en stevig warming-up was er bij de begeleiding een kort horror moment toen de hand van zwarte piet in de zak verdween….(waar gaat dit naar toe)…en er midden in de zaal uitgebreid gestrooid werd 🙂

De groep werd na de warming-up in tweeën gedeeld. Een deel ging met Pietje precies vol overgave aan de slag met Pietentrefbal. Het andere deel werd door de Turbo Piet meegenomen naar het Pietenparcours, waarbij de Turbo Piet helemaal los ging als tikker in de Pieten versie van het apenkooi spel.

Na 20 minuten was er een kort ontstuiter momentje en kon iedereen wat water drinken. Hierna werden de groepen gewisseld en ging het avontuur nog even door. Als afsluiting ging de jeugd op zoek naar de verloren zak van Pietje precies. Gelukkig werd deze snel gevonden en kon iedereen zijn cadeau uitpakken.

Het hele avontuur werd mogelijk gemaakt door de inzet van Floor, Nathalie, Zoé, Caroline en Dennis. Lieve mensen enorm bedankt voor alle inzet. Met een bijzonder sportieve vermelding voor Caroline die na het opbouwen, rennen en weer afbreken, nog even ging meetrainen met Dames 1! Het verhaal gaat overigens dat ook beide Pieten nog even een traininkje bij de Dames hebben meegepakt.

Loading...