Clinic Dalton en inloop clinic ELS,Pacelli en Morskring
15 juni 16
Sjoerd

Donderdag 2 en 9 juni heb ik samen met Marieke, Willem en Aike een 4-tal clinics verzorgd voor de Dalton, ELS, Pacelli en de Morskring.

In de ochtend hebben wij dit gedaan tijdens de gymles van de groepen 3 t/m 8 van de Dalton school op initiatief van Stefan Gilbert van het TOS team. Door wat miscommunicatie kwamen alleen groep 7 en 8 opdagen. De groepen 7 en 8 waren echter enorm fanatiek. Met speciale vermelding voor Docent Denise die enthousiast de krachtoefeningen op de bank voor haar rekening nam. De donderdag daarop waren alle groepen present en hebben wij een mooi programma gedraaid. Met complimenten voor Willem, die op licht aandringen van Marieke een volledig eigen groep voor zijn rekening nam.

In de middag stonden wij in de gymzaal van de Opaalstraat (initiatief Arjen Kooiman – TOS) waar de kinderen van ELS, Pcaelli en Morskring na schooltijd aan de slag konden. Ook dit was een enorm enthousiaste groep met de nodige talentjes. Enorm mooi om te zien dat deze groep voorafgaand aan de clinic zelf bedacht had om zich warm te gooien op de mat.

Terugkijkend waren het weer 2 mooie dagen!

 

 

Loading...