Ledenshop Saturnus

Wat is de Ledenshop?

De Ledenshop is een online tool speciaal ontwikkeld voor de leden van sportverenigingen. De shop biedt jou als lid van Saturnus de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen en daarmee je club financieel te ondersteunen!

Bestel je in onze ledenshop? Dan krijg je een korting van 10%. Daarnaast gaat er ook nog eens 10% van je aankoopbedrag rechtstreeks naar de club.

De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert. Saturnus werkt samen met Deventrade en Wout Bergers Sport. De shop is onderdeel van de sponsorovereenkomst die wij met beide partijen hebben gesloten.

Hoe werkt de Ledenshop?

In de ledenshop kun je allerlei sportkleding in de kleuren van Saturnus bestellen. Onder het kopje ‘Clubcollectie’ zijn de (bedrukte) kledingstukken te bestellen die specifiek door jouw club geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’.

Goed om te weten: de prijzen zijn exclusief Saturnus logo. Bedrukking met logo kost €5,50 extra.

De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor Saturnus. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die wij van Deventrade ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als de club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling kan via de sportspeciaalzaak bij jou in de buurt, of bij jou thuisbezorgd worden. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen bij de betreffende winkel ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, kun je contact opnemen met de sportspeciaalzaak.

Loading...