Laatste wedstrijden zaalseizoen
01 april 18
Gise van den Wildenberg

Vorig weekend werden alweer de laatste wedstrijden van het zaalseizoen gespeeld. ’s Ochtends kwam burgemeester Henri Lenferink langs om kennis te maken met de vereniging en om de E-jeugd aan te moedigen. Zij sleepten tegen Verburch de eerste overwinning van de dag binnen.

Daarna was het de beurt aan dames 3. De kampioenswedstrijd tegen Olympia ging in de eerste helft gelijk op, maar in de tweede helft bleek het team van Olympia toch een maatje te sterk voor Saturnus en greep dames 3 naast de eerste plek.

Hierna wist dames 1 lang stand te houden tegen de dames van Verburch, maar moest uiteindelijk toch zwichten voor de ongeslagen kampioen. Dames 2 kreeg de eer om de laatste thuiswedstrijd van het seizoen te spelen. Na een spannende wedstrijd wonnen ze nipt van Vires et Celeritas.

De D3 speelde hun laatste wedstrijd uit bij Hillegom en wist met een ruime overwinning ongeslagen kampioen te worden. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een huldiging en frietjes in de kantine!

Volgende week gaan we weer naar buiten, en op 14 april worden de eerste thuiswedstrijden op het veld gespeeld. Dus kom ons gezellig aanmoedigen!

[rev_slider alias=”Laatste wedstrijden zaalseizoen 2018″]

Loading...