De Zeeuw & Zeeuw Sportzomer
28 juli 21
redactie

Met een zomer vol sport: Het EK, de Tour de France, de Olympische Spelen en niet te vergeten de Paralympische Spelen is dit het moment om onze nieuwe Zeeuw & Zeeuw campagne te introduceren, namelijk: 

De Zeeuw & Zeeuw Sportzomer

En enkel bij een campagne willen wij het niet laten, want als Zeeuw & Zeeuw vinden wij het belangrijk om ook op lokaal gebied sport te ondersteunen. Zeker na een moeilijke periode van lockdowns kunnen jullie als handbalvereniging een extra duwtje in de rug vast goed gebruiken. Daarom is jullie vereniging onderdeel van deze mooie actie en tijdens de Zeeuw & Zeeuw Sportzomer campagne doneren wij dan ook € 30,- per verkochte auto aan jullie vereniging. Hoe gaaf is dat?!

Zeeuw & Zeeuw is een inspirerende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia, Ford, Mitsubishi, Nissan en Hyundai vertegenwoordigt. Met 33 vestigingen behoren wij tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. Naast de verkoop van auto’s biedt Zeeuw & Zeeuw een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten zoals onderhoud en garantie, autoverhuur en verzekeringen.

Bent u of is iemand in uw omgeving op zoek naar een andere auto? Bij Zeeuw & Zeeuw kunt u terecht voor o.a. scherpe deals op de nieuwste modellen en occasions en wij hebben een zeer divers aanbod in Private Lease mogelijkheden.

Wat kunnen jullie als vereniging zelf doen?
Jullie kunnen als verenging uiteraard ook zelf een bijdrage leveren om het sponsorbedrag op te laten lopen. Deel de social media berichten die jullie als vereniging posten en zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van de actie. Zeeuw & Zeeuw Kia en Ford Leiderdorp doen hard hun best voor jullie om het eindbedrag zo hoog mogelijk te laten worden.

Wees er snel bij want deze actie loopt nog tot en met 31 augustus!

 

Zeeuw & Zeeuw Kia Leiderdorp                                                         Zeeuw & Zeeuw Ford Leiderdorp

Weversbaan 12                                                                                     Weversbaan 11
2352 BZ Leiderdorp                                                                              2352 BZ Leiderdorp

 

Benieuwd naar ons huidige aanbod, neem dan een kijkje op zeeuwenzeeuw.nl

Loading...