Versoepelingen juni
06 juni 21
redactie

Gisteren zijn de versoepelingen ingegaan. Via deze mail willen we jullie graag informeren over de laatste details rondom trainingstijden en jeugdwedstrijden.

 Nieuw trainingsschema

Omdat er op zondag weer wedstrijden gespeeld gaan worden, ligt er weer een nieuw trainingsschema waarin we zoveel mogelijk terug gaan naar een normaal trainingsritme. Dit schema gaat op maandag 7 juni 2021 in. Je vindt het schema op deze pagina.

 Jeugdcompetitie

De alternatieve competitie zal worden gespeeld op 13, 20 en 27 juni. De wedstrijden die op dit moment in de HandbalNL app staan, zijn bevestigd. Later deze week volgen er een paar aanvullende corona-spelregels voor tijdens handbalwedstrijden. Deze zullen grotendeels hetzelfde zijn als tijdens het veldseizoen in 2020.

Is je team enthousiast en wil je graag zoveel mogelijk spelen voor de zomervakantie? Op de momenten dat het veld niet in gebruik is voor de alternatieve competitie, is er ook ruimte voor oefenwedstrijden. Alle coaches zullen over hierover apart geïnformeerd worden.

 Oefenwedstrijden senioren

Vooruitlopend op de geplande versoepelingen, zullen ook senioren vanaf juli weer oefenwedstrijden kunnen spelen tegen andere clubs. I.v.m. de zeer beperkte beschikbaarheid van de Vijf Meihal in de maand juli, vragen we jullie in eerste instantie te proberen zoveel mogelijk de oefenwedstrijden bij de uit-vereniging te organiseren. Vanaf augustus is er wel beperkte ruimte om in de Vijf Meihal te spelen.

Het buitenveld is doorlopend beschikbaar. Wil je toch graag thuis een zaalwedstrijd spelen? Overleg dan eerst even met Iris over de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen. Zaal / veldruimte voor oefenwedstrijden kan worden aangevraagd door de coach, aanvoerder of teamverantwoordelijke via: https://www.saturnus-leiden.nl/competitie/aanvragen-oefenwedstrijd/

 Kleedkamers

De kleedkamers zijn weer open! Dat betekent dat je je voor de training of wedstrijd weer op Saturnus kan omkleden, en dat je na de training of wedstrijd lekker kan douchen. De ruimte in de kleedkamers is beperkt, dus ons verzoek blijft: kom zoveel mogelijk in je sportkleding naar het veld toe.

  • Spelers t/m 17 jaar: In de kleedkamer hoeft geen afstand te worden gehouden
  • Spelers van 18 jaar en ouder: in de kleedkamer houdt je 1.5 meter afstand van anderen. Dit betekent dat er maximaal vijf personen tegelijk in een kleedkamer mogen zijn, en dat er slechts drie douches tegelijk gebruikt moeten worden (laat steeds om en om één douche vrij).

De douches zijn grondig doorgespoeld ter voorkoming van legionella en kunnen dus veilig in gebruik worden genomen.

 Kantine

De kantine opent officieel op zondag 20 juni 2021, nadat alle wedstrijden zijn gespeeld. Op donderdag blijft de kantine nog even dicht i.v.m. de verplichte sluitingstijd van 22:00, maar we gaan er vanuit dat de kantine in juli weer normaal open mag.

Vanaf vrijdag 11 juni is het ook mogelijk om met je team de kantine te reserveren voor een activiteit.  Voor jeugdteams geld dat een dergelijke aanvraag alleen gedaan kan worden door de trainer, coach of teamverantwoordelijke van het team.  Voor meer informatie, of om te reserveren, kun je contact opnemen met Jelle door het contactformulier in te vullen of hem een berichtje te sturen.

Loading...