Trainingen jeugd
03 januari 21
redactie

In december stonden er naast de normale trainingen, ook twee bijzondere trainingen voor de jeugd op de planning. We blikken daarom graag terug op afgelopen maand.

Op dinsdag 1 december kwamen er pieten langs op de training. Er was een parcours uitgezet om te apenkooien. Alle teams vonden dit ontzettend leuk en waren erg fanatiek! Tijdens elke jeugdtraining kwamen er twee pieten langs. De pieten hadden voor iedereen een klein cadeautje en snoepgoed bij zich. De DC1 en DB1 sloten deze dinsdag gezellig samen af met een potje apenkooi-trefbal. 

Op zondag 6 december werd er een gemixt toernooitje georganiseerd voor alle jeugd (vanaf de D-jeugd) door Sjoerd en het jeugdbestuur. Zo’n 30 kinderen stonden rond 10:00 uur klaar voor een originele warming-up met ballonnen. Vervolgens werden er drie gelijkwaardige, gemixte teams gemaakt. Elk team speelde twee wedstrijden van 20 minuten. De wedstrijdjes werden gefloten door Erik. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Het was leuk om te zien hoe iedereen genoot van een potje ‘echt’ handballen. Tot slot speelden de DB1 en HC1 nog een wedstrijdje tegen elkaar. Kortom, een geslaagd toernooitje! 

Loading...