Wedstrijdverslag Saturnus D2 – Warmunda D1
11 maart 13
redactie

De zaalcompetitie loopt voor de meeste teams ten einde. Dames 2 van Saturnus speelde afgelopen zondag de laatste binnenwedstrijd tegen Warmunda. Voor Saturnus was de wedstrijd niet meer bepalend. We hadden vorige week in een geweldige wedstrijd gewonnen van koploper Stompwijk en stonden nu vast op de tweede plaats. Voor Warmunda was de wedstrijd nog wel belangrijk, ivm degradatie.

Met slechts twee wissels begonnen we aan de wedstrijd. Van te voren hadden we afgesproken vooral lekker te spelen en een leuke laatste wedstrijd neer te zetten. Dat lukt redelijk in de eerste helft. De verdediging stond goed. Als er toch een gaatje viel, hield Marit de meeste ballen wel tegen, want ze is in topvorm de laatste weken:) In de aanval wisten we niet heel veel te scoren, maar gingen we toch de rust in met een prima score van 6-9 in ons voordeel. In de tweede helft merkten we dat we moesten oppassen niet al onze energie meteen te verspillen, aangezien we maar twee wissels hadden en Wilma ook nog door haar enkel ging. De verhoudingen bleven ongeveer gelijk, onze verdediging stond goed en Warmunda wist weinig te scoren. De eindstand was uiteindelijk 17-11.

Door deze overwinning eindigt dames 2 van Saturnus op de tweede plaats. Nu maar hopen dat we kunnen meepromoveren! Over een maand begint de veldcompetitie waarin we nu ook op een tweede plaats staan, maar zeker nog kansen hebben kampioen te worden!