Verslag trial herenselectie
30 september 13
redactie

Zondagochtend om 09:00 uur verzamelen voor het vertrek naar Middelburg. Bas had het vervoer prima geregeld en na een rit van 1 uur en 45 minuten werd het mooie middelburg bereikt. Helaas was het complex zo groot dat de trainer en de heren elkaar steeds mis liepen.

Maar 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd kwam dit toch goed. Afspraak was dat de uitslag niet belangrijk was maar vooral lekker te ballen en dingen uitproberen. De eerste wedstrijd was tegen ORION.

Er liep in dit team een extreem goede handballer die door Saturnus de eerste helft goed werd uitgeschakeld. In de tweede helft verwisselde deze speler continue van plaats en wist ook vanuit elke positie te scoren. Linkeropbouw, rechteropbouw, middenopbouw en cirkel het maakte niet uit hij gooide de bal er in. We sloten de wedstrijd af met een klein verlies maar met een goed gevoel.

De tweede wedstrijd tegen E.M.M. volgde direct op de eerste wedstrijd. Een heerlijke pot handbal met mooie acties van Saturnus kant. Ook bij E.M.M. was een bepalende speler die goed werd uitgeschakeld waardoor we verdedigend erg sterk stonden. Wedstrijd winnend afgesloten en met een nog beter gevoel als de eerste wedstrijd.

Alles bij elkaar een zeer leerzame zondag waarbij de inzet van Saturnus een dikke 10 verdiende.

Loading...