Trainingsweekend Emmen damesselectie Saturnus/EHC september 2015
01 oktober 15
redactie

Op een zonnige ochtend stonden we klaar bij de sporthal om met een net iets te kleine groep te vertrekken naar Emmen om daar een viertal wedstrijden te gaan spelen in twee dagen. De trip was al heel lang geleden gepland door coach Wim Jautze, waarvan we helaas eerder die week afscheid van hadden moeten nemen. Om hem in ere te houden gingen we toch de lange reis naar Emmen en de daarbij behorende wedstrijden aan 🙂

Rond de klok van 12 kwamen we aan in Meerdijk (tja Goede tijden fans, wij zijn er dus echt geweest!). En na een stevige lunch op de parkeerplaats begonnen we aan de warming-up. Als eerste stond de thuisclub op het programma: SVBO. Maar voordat we aan de slag konden werd stilgestaan bij het verlies van Wim door 1 minuut stilte. Wij bleken daardoor zo van slag, dat er al 7-0 op de teller stond voordat wij doorhadden dat de wedstrijd was begonnen… Dat was dus een wedstrijd om snel te vergeten. De tweede wedstrijd ging een stuk beter. Een klein verlies, maar de stijgende lijn was zeker te zien.

Na de wedstrijd op naar het restaurant waar we van zowel de gezellige Gooise Bingo als het mannelijk schoon van de tegenpartijen konden genieten. Heerlijke pizza’s en natuurlijk de zalmmoot en saté werd door onze dames genuttigd. Nadat een ieder haar buikje (te) vol had gegeten vertrokken we naar ons stulpje in de bosjes. Mijn hemel wat een gat was dat. Een hele mooie manage dook op achter al het groen: onze slaapplaats. Super geregeld. Gezellig in stapelbedden!

Maar eerst natuurlijk even opfrissen voor de feestavond. We hadden immers al veel vrienden gemaakt in het restaurant. Na het lenen van kleding onderling (gelukkig hebben vele dames dezelfde maat), kon de feestavond beginnen. Het mengen van Saterunus en EHC bleek wederom geen enkel probleem en als een gezellige groep werd een lekker gefeest. Eenmaal terug op de slaapzaal was het dan ook een gefluister van jewelste..

De tweede dag begon heerlijk: een stevig ontbijt stond klaar in de kantine van de manege. En na het ontbijt de spullen inladen en naar de zaal. Om 10.00 uur de eerste en half twaalf de laatste wedstrijd. Die verliepen super: beide gewonnen. Helaas kwamen niet alle meiden ongehavend de strijd uit: resultaat na een weekeindje weg: 2 geblesseerde: Floor en Naat veel sterkte!

Al met al een super leuk en leerzaam weekeind: op naar de rest van de competitie!

Loading...