Teleurstellende derby tussen DS1 SL en ROAC
08 december 14
Wim Jautze

Zondagmiddag vond in de 5 mei hal de derby plaats tussen SL en ROAC. De tribune zat aardig vol, want een derby kan natuurlijk een spektakel worden en dat trekt toeschouwers. Helaas waren beide ploegen niet in staat om er een knallende wedstrijd van te maken. Beide verdedigingen hadden niet de intentie om in balbezit te komen en het ontbrak daardoor ook aan snelle tegenaanvallen. Ook in het spel rond de cirkel ontbrak het bij beide ploegen aan balsnelheid, afstandsschoten en creativiteit.

Halverwege de tweede helft had SL nog volop kansen om in te lopen bij de geringe achterstand van 8-10. Echter dit bleef uit. In de laatste fase van de wedstrijd scoorde ROAC nog 4x achter elkaar. Eindstand 8-14.

Met dank aan onze trouwe supporters. De volgende wedstrijd gaan we weer proberen om te knallen, mogen we dan weer op uw steun rekenen?

Ook dank aan onze reserves Marit Neuman (2e helft in het doel), Nathalie Hopkins en Rachelle Beumers die wegens blessures waren aangesloten bij DS1.