Saturnus HS1 – US HS4
14 februari 16
Marijn van de Sterre

Vandaag speelde we thuis tegen US Er was behoorlijk wat publiek, aangezien het kampioenschap thuis natuurlijk ook gevierd hoort te worden.

We begonnen echter ongeconcentreerd en verspeelde dan ook een onnodige hoeveelheid ballen. US daarentegen begon sterk en was het eerste kwartier dan ook duidelijk de betere ploeg. We kwamen 1-6 achter en tot 5-10 lukte het ons niet om terug te komen. De omslag kwam toen er gewisseld werd. US werd daardoor iets zwakker en bij ons kwam de rust erin en begon het te draaien. Door een goede laatste tien minuten van de eerste helft werd het met rust 13-11 en stonden we dus weer voor.

In de tweede helft bleef de motor draaien en liepen we vrij makkelijk uit. Op het eind van de wedstrijd zelfs nog wat ingestudeerde hoogstandjes gezien (zoals een vliegertje). Het was een wedstrijd waar we met zijn alle de schouders onder hebben gezet en we zijn dan ook met een zeer goed gevoel van het veld gestapt. Eindstand 30-18
Daarna was het tijd voor de kampioensbeker en champagne!