17 november 17
Gise van den Wildenberg

Zondag 12 november. Wedstrijddag van de D3 (de vroegere D2).

Thuis tegen Northa D1 uit Noordwijkerhout, we hadden er zin in.
Het was een leuke wedstrijd met als ruststand 8-5 en als eindstand 17-13. We hadden veel spelers vandaag waardoor we 4 wissels hadden. Mischa heeft beide helften gekeept en had een paar mooie reddingen. In de eerste helft kregen we een penalty, die helaas werd gemist. In de tweede helft kregen we er nog een, en er werd zelfs een gele kaart getrokken voor de tegenstander.

Er werd best goed verdedigd, maar soms vielen er wel gaten achterin. Het systeem was dat iedereen zijn eigen mannetje verdedigde, maar dat ging nog wel eens mis. Wel zetten we goed druk. Er waren een paar mooie schijnbewegingen en mooie goals waaronder een lobje van Kyliam. Er waren ook een paar mooie break outs, waaruit ook werd gescoord. Aan het eind werden de coaches best fanatiek, omdat Northa weer wat dichterbij kwam.

De volgende wedstrijd van de D3 is pas weer op 10 december bij Rijnstreek. Even pauze dus. Tot bij de volgende wedstrijd!