RKDES HS1 – Saturnus HS1
13 maart 16
Marijn van de Sterre

Vandaag speelde we uit tegen… Uhh… Juist RKDES, Joost 😉

We begonnen net als vorige week niet echt gemotiveerd en geconcentreerd aan de wedstrijd. Er gingen veel passes verkeerd en er werden goede kansen verprutst. Ikzelf was echter goed uitgeslapen en wist aan onze kant ook een hoop ballen het doel uit te houden. Het ging lang gelijk op en we kwamen slechts iets voor rust iets voor. 10-13
We begonnen na de rust meteen met een 2 minutenstraf voor onze coach Nico. Dé manier om Paul wat rust te gunnen. Verder tapte we in de tweede helft uit een ander vaatje. We begonnen als collectief te spelen, gingen de ballen erin gooien en kregen de eerste 14 minuten maar 1 tegendoelpunt. Pas in de laatste paar minuten zakte het wat in (onder andere doordat de conditie op was) zodoende wisten de tegenstanders toch nog een paar doelpunten te maken. Maar niet teveel, want moet je me maar niet proberen een break te lobben als ik in vorm ben. Eindstand 17-29

Tot slot nog een mindere melding: De scheidsrechters waren dramatisch. Niet partijdig maar zij waren een aanfluiting. Een mooi voorbeeld: Joost had de bal vast en iemand kwam van opzij aangestormd, greep hem vast en beide vielen op de grond. Dat vond de scheids niets want: Hij heeft de bal toch nog… Laten we voor iedereen hopen (ook voor deze dames zelf) dat ze nooit meer dit niveau hoeven te fluiten.