Northa te sterk voor DC1
20 september 15
redactie

Zondag 20 september speelden de meiden van de C1 een thuiswedstrijd tegen Northa uit Noordwijkerhout. In de eerste helft ging de strijd gelijk op en waren beide teams aan elkaar gewaagd: het ene moment stond Northa voor, het andere moment nam Saturnus de leiding. En er vielen mooie doelpunten. De ruststand (6-6) was dan ook een juiste afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Na de rust nam Northa echter al snel het heft in handen. De meiden van Saturnus speelden in die fase van de wedstrijd  te slordig en te gehaast waardoor Northa kon uitlopen naar een voorsprong van 3 doelpunten. De meiden van Saturnus herpakten zich nog wel maar moesten uiteindelijk toch de overwinning aan Northa laten.

Maar van nederlagen leer je ook. En dat gaan de meiden in hun volgende wedstrijd laten zien!