Nieuwsbrief 5, 31-3-2016
04 april 16
redactie

Beste handbalvrienden,

Het zaalseizoen is ten einde en de eerste buitenwedstrijden worden dit weekend alweer gespeeld: hoog tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Er is zo veel nieuws dat er zelfs met tussenkopjes gewerkt gaat worden.

 

Terugblik

 Terugkijkend op het zaalseizoen kunnen we concluderen dat de punten schaars waren. Veel teams moesten vechten tegen degradatie. Heren twee, heren drie en dames drie wisten gelukkig de laatste plaats te voorkomen. De beide damesselecties slaagden hier jammer genoeg niet in. Gelukkig wisten de jeugdteams wel flink te winnen: onze e-jeugd eindigde zelfs op een verdienstelijke tweede plaats. Net niet genoeg om dit seizoen het succesvolste team van onze vereniging te zijn. Dit was voorbehouden aan heren 1, die met overmacht kampioen werden en na een afwezigheid van een paar jaar weer terug zullen keren in de hoofdklasse.

 

 Mededelingen

Na een jaar is besloten om de samenwerking van onze damesselectie met de selectie EHC te beëindigen. De achterliggende reden is plezierig. Beide verenigingen zijn in staat om volgend seizoen op eigen kracht volwaardige damesteams samen te stellen. Wel is met EHC afgesproken om, mede gezien de plezierige samenwerking van afgelopen jaar, waar mogelijk elkaar te blijven helpen.

Mocht je volgend jaar geen lid meer willen zijn van onze vereniging (wat wij ons niet kunnen voorstellen!), vergeet je dan niet voor 1 juni uit te schrijven.

De spreekuren die fysiotherapeut Pieter Corver de afgelopen tijd voor de trainingen heeft gehouden zijn een groot succes. Pieter heeft al veel van onze leden van hun klachten afgeholpen. Ook een aantal bestuursleden kunnen eindelijk weer pijnvrij handballen, waar we Pieter vanzelfsprekend dankbaar voor zijn.

Binnenkort worden door SterAirco zonnepanelen op het dak van onze kantine gemonteerd. Met een zon die de komende tijd flink gaat schijnen, doet dit hopelijk onze energierekening flink kelderen.

 

Activiteiten naast het veld

Onze deelname aan NLdoet, georganiseerd door onze kantinecommissie en Marieke, was een groot succes. Veel van onze leden hebben een hele zaterdag geklust, geverfd en schoongemaakt. Het resultaat mag er zijn: onze kantine ziet er weer pico bello uit. Hoogtepunt is onze splinternieuwe zelfgemaakte buitenbank, waar de complimenten met name Raymond toekomen.

Op donderdagavond 7 april is de laatste zaaltraining, van 20:00 tot 21:30 in de Vijf Meihal. We nodigen iedereen uit om na deze training naar de kantine te komen voor een drankje, bitterballen en gezelligheid. Het eerste drankje is van ons!

Vrijdag 29 april zal er een gezellige spelletjesavond worden georganiseerd. Er zullen zowel bordspellen (o.a. Catan en Kezen) als kaartspellen gespeeld worden. Een nadere uitnodiging volgt nog, maar inschrijven kan alvast door deze mail te beantwoorden of binnenkort op een inschrijflijst in de kantine.

Voor de jeugdleden: met Pinksteren – 13 tot en 16 mei – wordt er weer traditiegetrouw op kamp gegaan. Ook hiervoor zal nog een nadere uitnodiging volgen, maar markeer het alvast in je agenda!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Loading...