Nieuwsbrief 4, 10-2-2016
12 februari 16
redactie

Beste leden,

Dit keer beginnen we met heugelijk nieuws.

  • Afgelopen weekend is heren 1 met overmacht kampioen geworden. Komende zondag vindt voor eigen publiek om 12.00 uur de huldigingswedstrijd plaats. Gevolgd door een kampioensborrel in de kantine. Vanzelfsprekend zou het ontzettend leuk zijn als jullie allemaal komen!
  • Komende donderdag vindt het eerste spreekuur van fysiotherapeut Pieter Corver plaats. Van 19.00 tot 20.00 uur zal onze nieuwe sponsor Pieter iedereen met pijntjes of andere fysieke klachten vrijblijvend behandelen. Je kunt gewoon langskomen in de EHBO-ruimte van de 5-meihal, een afspraak is niet nodig.
  • De voormalig veteranen zullen opnieuw in actie komen. Ze zullen deelnemen aan de handbalmarathon van VELO (de tegenstander van de afscheidswedstrijd van de vets). 19 maart rond 20.00 uur is het zo ver. Iedereen is natuurlijk van harte welkom bij dit spektakel in Wateringen.
  • Zaterdag 12 maart zullen we deelnemen aan NLdoet. Een fikse subsidie voor materialen is inmiddels uitgekeerd. We hebben flink wat klussen liggen, dus zijn nog op zoek naar extra handen. Aanmelden kan bij bestuursleden of leden van de kantinecommissie. We zullen beginnen om tien uur en uiteraard zorgen wij voor lunch.
  • Veel nieuws verschijnt tegenwoordig ook op onze mooie site saturnus-leiden.nl. Daar kun je trouwens sinds kort ook terecht om de officiële Saturnus-merchandise (bij) te bestellen of om je in te schrijven als Vriend van Saturnus.

Hartelijke groet,
Het bestuur

Loading...