Nieuwsbrief, 30-12-2015
31 december 15
redactie

Beste leden,

Hierbij de derde nieuwsbrief, zodat jullie je niet hoeven te vervelen tijdens de 1-weekse winterstop.

  • Er is een heuse Saturnusbaby geboren! Op 12 december zijn Tijs en Anne de trotse ouders geworden van de gezonde en prachtige Sara.
  • Net als waarschijnlijk bij jullie staan onze agenda’s begin januari helemaal volgeboekt met nieuwjaarsborrels. Vandaar dat wij (samen met onze Feco) het dit jaar wat spannender gaan aanpakken. Na de traditionele proost zullen we 10 januari namelijk gaan pubquizzen. Teams van maximaal zes personen kunnen inmiddels in de kantine of bij bestuursleden worden opgegeven. De borrel zal om 15.00 uur beginnen, na de wedstrijd van dames 1 (om 13.10 uur in de vijf meihal).Zorg de tiende trouwens ook dat je portemonnee goed gevuld is.

    Er vindt namelijk ook een speciale vrienden van Saturnus actie plaats en er zal een nieuwe merchandiselijn worden gepresenteerd!

  • Voor de lange termijn: er zal tweemaal op woensdag getraind (3 februari & 30 maart) worden in plaats van donderdag (4-2 & 31-3). Deze weken speelt ZZ Leiden namelijk op donderdagavond een thuiswedstrijd.
  • Maar liefst zes mensen hebben aangegeven scheidsrechter te willen worden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Omdat we nooit te veel scheidsrechters hebben: de cursus moet nog beginnen, dus ook jij kan nog scheidsrechter worden! Geef je snel op bij een van de bestuursleden!
  • Willen jullie bij uitwedstrijden niet je fietsen (of zelfs scooters) vastzetten aan het hek bij de kantine? Dit hek wordt (zeker bij noodgevallen) niet alleen door ons gebruikt.
  • Op vrijdag 15 januari vanaf 8 uur zullen onze jeugdleden en kennismakingscursisten een slaapfeest houden in de kantine. De uitnodiging en nadere informatie volgen nog, maar je kan je alvast inschrijven door te mailen naar jeugdbestuursaturnus@gmail.com.
  • Op 11 en 12 maart zullen we waarschijnlijk meedoen aan NLdoet. Omdat vele handen licht werk maken, willen we jullie vragen deze dag alvast leeg te houden in de agenda.

Ten slotte rest ons niets dan jullie een ontzettend goed, gezellig en sportief 2016 te wensen.

Hopelijk tot de tiende,
Hartelijke groet,
Het bestuur

Loading...