Nieuwsbrief 2 oktober
02 oktober 12
redactie

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief vóór de Algemene Ledenvergadering van dit jaar. Deze ALV wordt gehouden op 12 oktober a.s. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur beginnen we. Het bestuur nodigt iedereen van harte uit om mee te praten over de toekomst van onze vereniging.

Bestuur

Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk leden aanwezig zijn. Er staan weer belangrijke dingen te gebeuren, waaronder een verandering in samenstelling van het bestuur. Wij hebben al vervanging/versterking voor het bestuur gevonden, maar kunnen nog extra hulp gebruiken. Als je zin hebt om een functie in het bestuur te vervullen, laat dit dan even weten via de site, of bel met Eddy Folten (0651660973). Natuurlijk zijn ook ouders welkom binnen het bestuur en commissies.
Voor degenen die aarzelen: wij kunnen vast verklappen dat het goed gaat met de club. Details uiteraard ter vergadering.

Nieuwe website

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de nieuwe Saturnus site compleet te maken. Dat is gelukt en hoe!! De nieuwe site is in de lucht en voor en door leden. Dus heb je leuke stukjes, informatie, wedstrijdverslagen, of andere wetenswaardigheden: geef dit dat door.

Oud papier

I.v.m. vandalisme is de grote papiercontainer op slot. Er is een sleutel in de kantine en iedereen kan oud papier meenemen naar de kantine en dit vervolgens met de sleutel in de hand naar het oude terrein brengen. Aan een oplossing voor dit probleem wordt gewerkt.

AED apparaat

Het bestuur heeft een AED apparaat besteld en verwacht dit binnenkort in de kantine te kunnen ophangen. Het belang hiervan zal voor iedereen duidelijk zijn. We hebben natuurlijk wel mensen nodig die het apparaat kunnen/mogen bedienen. Hierover het volgende:

  • We willen weten wie beroepsmatig bevoegd zijn een AED apparaat te bedienen (BHV) en
  • Wie wil hiervoor in de kantine een cursus volgen?

Graag weer even via de site laten weten via deze link.

Taptoe

Op het moment van schrijven van deze nieuwsbrief is het twee oktober in de middag. Straks wordt de Taptoe gelopen en natuurlijk doet Saturnus weer mee. Er is al veel geklust in de kantine om op een sportieve en Saturnuswaardige manier voor de dag te komen en de aandacht op onze vereniging te vestigen. Met de deelnemers wordt vooraf pannenkoeken gegeten, dus dat beloofd een gezellige boel te worden.

Trainingsschema donderdag in de 5mei hal:

Vanaf 4 Oktober
19.00-20.00: c-jeugd
19.00-20.00: a-meiden
20.00-21.00: a-jongens
19.30-20.30: b-meiden
20.15-21.30: dames senioren
21.30-23.00: heren senioren
21.30-22.30: heren veteranen

Met handbalgroet en een gezellige 3 oktober toegewenst,
Het bestuur

Loading...