Nieuwsbrief 2, 11-11-2015
11 november 15
redactie

Beste leden,

Tijd voor de tweede nieuwsbrief. De eerste helft van het veldseizoen zit er inmiddels op. Twee teams, heren 2 en de e-jeugd, staan op de eerste plek, dus dat belooft wat voor de tweede helft. Maar eerst nu het zaalseizoen. De eerste uitslagen voorspellen dat veel teams een zwaar seizoen tegemoet gaan, maar dat gelukkig ons eerste herenteam nog geen misstap heeft begaan richting het kampioenschap.

Maar buiten het veld gebeurt er natuurlijk ook nog het nodige.

  • De kantinecommissie (Marijn, Dennis, Willem en Jelle) heeft samen met Ireen en Erik in twee zaterdagen de hele kantine onder handen genomen. Veel schoonmaakmiddel verder ziet de kantine er weer uit als nieuw. Hulde voor dit werk! Gelijktijdig is er ook flink opgeruimd in de kantine. Gevonden voorwerpen zijn te vinden in het halletje en ook onze hometrainer mag meegenomen worden.

 

  • Daarnaast was de traditionele mossel/spareribsavond weer een groot succes. Onder leiding van chef de cuisine Erik werd een heerlijk maal opgediend. Leuk om te merken dat de populariteit van dit evenement steeds grotere vormen aanneemt: zelfs gasten van buiten (korfballers, meiden van EHC) schoven aan.

 

  • We zijn erg verheugd met ons nieuwe coachduo Marinke en Sylvia. Samen zullen zij ons tweede damesteam gaan coachen. Dit team speelt trouwens haar thuiswedstrijden op zaterdagavond in de Fluit in Leidschendam. Hierna speelt het eerste herenteam van EHC, gevolgd door doorgaans een vrij lange derde helft. Een aanrader mocht je een keer zaterdagavond nog geen plannen hebben.

 

  • Sinds dit jaar is het gebruik van sportlink (officieel ‘sportlinked’) verplicht voor wedstrijdformulieren. Het zou handig zijn als zoveel mogelijk mensen deze app downloaden (want elke speler mag het formulier insturen). Stuur daarvoor wel even een mailtje naar het bestuur met welk e-mailadres je wilt gaan inloggen, dat voorkomt de nodige inlogproblemen. Sportlink is trouwens ook handig voor statistieken en gênante foto’s van teamgenoten.

 

  • Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: bezoek om op de hoogte te blijven van al het Saturnusnieuws regelmatig onze mooie nieuwe website. Zo heeft vandaag Sjoerd een leuk bericht geplaatst over de clinics die hij samen met Marieke twee maandagochtenden heeft verzorgd op de Pacelli School.

 

  • En hou vrijdagavond de 27e november vrij in je agenda. Dan vindt namelijk het eerste Saturnusfeest van het seizoen plaats, georganiseerd door onze splinternieuwe Feestcommissie. Een officiële uitnodiging volgt nog.

Hartelijke groet,
Het bestuur

Loading...