Nieuwsbrief 1, 29-09-2015
30 september 15
redactie

Beste leden van Saturnus,

Het kan jullie allemaal niet ontgaan zijn: het seizoen is weer begonnen! Er wordt weer volop getraind en er worden alweer volop wedstrijden gespeeld (en gewonnen!). Maar ook naast het veld gebeurt een hele hoop. De hoogste tijd voor een nieuwsbrief.

  • Er is een volledig nieuw bestuur. Op 27 augustus heeft de algemene ledenvergadering hiermee ingestemd. In dit bestuur is Roeland voorzitter, vormen Floor en Eva het secretariaat, neemt Marieke het penningmeesterschap op zich, is Tijs lid algemene zaken (en tevens vice-voorzitter) en wordt Wouter verantwoordelijk voor sponsoring en ledenwerving. De ambitie van het bestuur is om Saturnus weer te laten groeien: meer leden, meer vrijwilligers, meer sponsoren en meer activiteiten. Daar kunnen wij ontzettend graag en veel hulp bij gebruiken. Mocht je iets voor ons willen betekenen, schroom niet om een van ons daarover aan te spreken.
  • Begin oktober kunnen jullie al van Marieke de contributiebrief verwachten.
  • Inmiddels is de kascontrolecommissie akkoord met de stukken van vorig jaar. Dit betekent dat de voorwaardelijke decharge van Lilian definitief is geworden, zoals afgesproken bij de ALV. De stukken zullen samen met de notulen van de ALV jullie worden toegestuurd.
  • Het jeugdbestuur heeft weer een heleboel leuke activiteiten op het programma staan. Op 2 oktober wordt er traditiegetrouw weer meegelopen met de taptoe. De mooie spandoeken die door de jeugd zijn geschilderd, beloven dat ook dit jaar weer een succes wordt. Daarnaast wordt op woensdag 7 oktober een wedstrijd van het Nederlands damesteam bezocht. Ook senioren-leden zijn vanzelfsprekend uitgenodigd. Mocht je je nog willen aanmelden, dan kan dat via: jeugdbestuursaturnus@gmail.com.
  • De avond erna (8 oktober) begint de introductiecursus. Er zijn nog plekken, dus ken je nog kinderen in de leeftijdsgroep van 7 tot 10 jaar: geef ze op en laat ze kennis maken met handbal! Informatie hierover is te vinden op de website.
  • Ook dit jaar doen we mee aan de grote clubactie. Loten zijn te koop bij al onze jeugdleden of aan de bar.
  • Op vrijdag 9 oktober vindt dankzij Erik en Ireen weer de jaarlijkse mossel/spareribsavond plaats. De kosten
    hiervoor bedragen 10 euro (vrienden van Saturnus eten gratis) en opgeven kan via offermanerik@gmail.com of op de lijst in de kantine. We hopen jullie allemaal daar te zien!

Al het bovenstaande goede nieuws wordt nog steeds overschaduwd door het overlijden van Wim. Op 17 september vond in het bijzijn van veel van onze leden zijn uitvaart plaats. Bij deze indrukwekkende uitvaart werd mede door onze leden stilgestaan bij Wim’s liefde voor handbal. We gaan Wim ontzettend missen.

Hartelijke groet,
Het bestuur

Loading...