Loon naar werken voor DS1 van SL met een mooie overwinning op HWC uit Vlaardingen
14 december 14
Wim Jautze

Na een week van hard trainen, deels in combinatie met de heren selectie, en een prima voorbereiding op de wedstrijd, pakte DS1 van SL de winst op HWC met een verdiende 14-21 overwinning.

Vooral de eerste helft was van hoog kaliber en was SL niet te stuiten. Met fanatiek offensief verdedigen, snelle tegenaanvallen en effectief aanvalsspel rond de cirkel bereikte SL een ruststand van 6-13.

In de rust afgesproken door te gaan op de ingeslagen weg. Dit lukte deels, maar het laatste kwartier was de scherpte toch minder geworden.

Al met al een prima wedstrijd van de dames en een verdiende 14-21 overwinning! Gefeliciteerd dames.

Volgende week thuis tegen Leidsche Rijn, de laatste wedstrijd in 2014. We doen ons best om weer een goede pot handbal neer te zetten. Komen onze trouwe supporters ons weer aanmoedigen? Super!

De doelpuntenmakers (alles uit spelsituaties) waren:

Amy 4, Marinke 4, Lotte 5, Liza 2, Wilma 1, Anne 3, Leonie 2 en Judith 1.

De reserves speelden goede pot en wonnen van foreholte.

De reserves (DS2) speelden tegen Foreholte in Voorhout. Vooral verdedigend kostte het onze ploeg veel energie tegen een fysiek spelend Foreholte, wat in de eerste helft enigszins ten koste van het aanvalsspel van SL ging. De rust ging in met een 12-10 achterstand voor de Leidsche ploeg.

In de tweede helft werden alle zeilen bijgezet en werden de nodige fraaie doelpunten door SL gescoord. Hierdoor werd een fraaie 22-24 overwinning in de wacht gesleept. Goed gedaan dames!

DS2 blijft uitzicht houden op het kampioenschap.