16 oktober 16
Marijn van de Sterre

Vandaag speelde we uit tegen Quintus HS3.

Een team waar we de afgelopen jaren niet van hebben weten te winnen. We wisten dus dat het zwaar zou gaan worden (zeker gezien het feit dat we niet compleet waren)

De eerste periode was een echt doelpunten festijn en na een kwartier stonden we (ongeveer) 11-8 achter. Daarna kreeg ik meer zicht op de ballen en begon ik meer tegen te houden. Helaas wilde het scoren niet meer zo lukken en zo liep Quintus verder uit. 18-10 bij rust.

Tweede helft ging het verder gelijk op, maar eerlijk gezegd is dat met name te danken aan het feit dat zei er niet meer volledig voor gingen. Tien minuten voor tijd hadden we nog even een opleving, maar dat wisten we niet vol te houden. Eindstand 31-23

Het is lang geleden dat we overklast zijn (Ik geloof zo’n twee jaar geleden in de zelfde hal tegen hetzelfde team). Het verschil zit hem vooral in 1 opbouwer van hun die gewoon een stuk beter is en iedereen daardoor gevaarlijker maakt.