Heren 1 kampioen!
07 februari 16
Marijn van de Sterre

Vandaag konden we in een uitwedstrijd tegen Westlandia HS2 kampioen worden. En gezien de titel is dat dus in ieder geval gelukt!

We waren vandaag compleet, en er was zelfs wat publiek naar het Westland afgereisd. Wat wij natuurlijk zeer waardeerde!

De wedstrijd zelf:
Zoals wel vaker was onze voorbereiding dusdanig dat we de eerste minuten van de wedstrijd gebruikte om warm te draaien. Zo stonden we na een minuut of zes nog met 2-1 achter. Maar op gegeven moment gaat de boel draaien en ook nu sloegen we met gemak een flink gat. Rust stand 5-15. Jaja, maar 5 doelpunten tegen. De verdediging stond lekker en door een aantal open kansen tegen te houden en een penalty eruit te koppen dan toch nog een vinkje dit jaar.
Tweede helft werd een ander soort wedstrijd, onder andere doordat de scheidsrechters het een beetje zielig schenen te vinden en hun best hebben gedaan de boel in evenwicht te houden. Daardoor hebben we de tweede helft niet echt lekker kunnen spelen, maar desalniettemin toch nog iets verder uit gelopen. Eindstand: 16-30

We hebben nu 14 wedstrijden gespeeld, 28 punten en een doelsaldo van +138.

Volgende week spelen we thuis en dan gaan we het nog eens vieren. Dus komt allen! (zondag 12:00 spelen we)