Gratis geld verdienen voor de club? Dat kan!
26 februari 21
Gise van den Wildenberg

Saturnus doet nu mee aan SponsorKliks. Dit weekend zin om een pizza te bestellen? Heb je nog nieuwe winterkleding nodig? Of ben je van plan om een post-lockdown vakantie te boeken? Laat Saturnus meegenieten!

Het concept van SponsorKliks is simpel; bestel via de SponsorKliks-pagina van Saturnus bij alle bekende webwinkels waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Saturnus uitbetaald.

Hoe werkt het?

  1. Ben je van plan om wat te bestellen, een vakantie te boeken of een andere online aankoop te doen? Kijk dan eerst op de SponsorKliks pagina van Saturnus of jouw favoriete webshop er tussen staat.
    Ga naar de winkel van Saturnus
  2. Staat ie er bij? navigeer dan via de Saturnus SponsorKliks pagina naar de juiste webshop; bijvoorbeeld bol.com, coolblue, thuisbezorgd of AirBnB.
  3. Zodra je op de link naar de webshop klikt, installeert SponsorKliks een cookie op je computer. Op deze manier weet de webshop dat Saturnus je heeft doorgestuurd. Vanwege de cookies werkt SponsorKliks dus niet als je browser in incognitomodus staat.
  4. Nadat je bestelling is verwerkt, gaat een deel van je aankoopbedrag rechstreeks naar de clubkas van Saturnus. Hoe veel dit precies is verschilt per webwinkel.

Belangrijk om te weten: jij betaalt niks extra’s voor je aankoop als je op deze manier bestelt!

Te veel gedoe om steeds naar sponsorkliks te gaan als je wat wilt bestellen? Dan kun je ook een browserextensie installeren om het nog makkelijker te maken.

Meer uitleg over SponsorKliks vind je hier:

Loading...