Fysiotherapie sportspreekuur
21 januari 16
redactie

Beste leden,

Een tijdje geleden hebben we aangeklopt bij fysiotherapeut Pieter Corver met de vraag of hij qua sponsoring iets kon betekenen voor de vereniging. Na een enthousiast gesprek zijn we gaan nadenken over een mogelijke samenwerking en kwam Pieter met het idee een open spreekuur te houden op de vereniging voor iedereen met pijntjes en fysieke klachten. Dit leek ons ook een erg goed idee en 11 februari zullen we starten met het eerste spreekuur in de 5 Meihal van 19.00 tot 20.00.

Graag stel ik jullie voor aan Pieter Corver:

[blockquote size=”full” align=”left” byline=”Pieter Corver” rating=”0″]

Beste leden van handbalvereniging Saturnus te Leiden,

Het bestuur heeft mij gevraagd om de vereniging te sponsoren. En van het een kwam het ander. Een aantal leden heb ik al mogen behandelen in het verleden. Als sportfysiotherapeut ben ik uiteraard geïnteresseerd in sporters an sich.
Het plan is om een sportspreekuur te houden op een trainingsavond in de 5-Mei. De eerste keer is gepland op 4 februari van 19:00-20:00 uur. Heb je een blessure, maak je je zorgen over pijntjes of heb je vragen, kom langs.

Zelf kom ik uit de rugby-sport, als speler van DIOK. Tevens was ik
de fysiotherapeut van de club en de rugbybond. Ook toen werkte ik met een open-spreekuur naar volle tevredenheid van spelers en coaches.

Zelf ben ik werkzaam in De Singel Fysiotherapie te Leiden. (locaties: Lusthoflaan 2 en Bronkhorststraat 43-45 te Leiden.

Na de eerste keer ga ik samen met het bestuur kijken wat de beste frequentie is voor dit spreekuur.

Ik ben benieuwd naar de sfeer, de gedrevenheid en het enthousiasme van de handbalsport en Saturnus in het bijzonder.

Groet,

Pieter Corver
071-5216525
06-38924609
[/blockquote]
Het eerste spreekuur zal plaatsvinden op donderdag 4 februari van 19.00 tot 20.00 uur in de 5 Meihal. We kunnen hier de EHBO ruimte voor gebruiken. Meteen bij binnenkomst aan de rechterkant. Je kunt gewoon langskomen, je hoeft geen afspraak te maken.

Met sportieve groet,
Bestuur Saturnus Leiden

Loading...