Eerste wedstrijd van de gemengde E-jeugd
16 september 15
Sjoerd

Afgelopen zondag was het dan zover, de eerst echte wedstrijd :-).

Na de eerste 5 minuten was het al snel duidelijk dat wij een maat te groot waren (zowel letterlijk als figuurlijk). Om er een leuke wedstrijd van te maken, hebben wij de verdere wedstrijd met één speler minder gespeeld en geprobeerd elke 2 minuten steeds 2 spelers door te wisselen (hetgeen een prestatie op zich was).

Isolde keepte de eerste helft de sterren van de hemel met een 100% score. Bodhi zorgde voor een grote verassing door samen met Dionne een groot aantal van de doelpunten voor zijn rekening te nemen. In de tweede helft stond Kira in het doel waar zij het prima deed. Het lukte de tegenstander  uiteindelijk maar om 2 doelpunten te maken.

De wedstrijd eindigde met een 9-2 overwinning voor Saturnus. Met een grote pluim voor alle spelers. Jullie hebben prima samen gespeeld, goed verdedigd en uitstekende gedribbeld. Op naar de volgende wedstrijd.

Het team bestond uit: Dionne, Isolde, Minou, Kira, Bram, Bodhi, Nikky en Myrte