Dames1 nieuw blessureleed en wedstrijd snel vergeten;De reserves binden ODIS royaal aan de zegekar
03 december 14
Wim Jautze

Dames1 speelde zaterdagavond tegen koploper WHC. We wisten precies wat ons te doen stond en openden dan ook met goed spel een 1-4 voorsprong, ondanks dat de scheidsen, die werden beoordeeld, ons binnen 3 minuten, overdreven, op alle beschikbare gele kaarten hadden getrakteerd.

Niet veel later viel Amy uit met een enkelblessure en paar tellen later ook Liza met een verdraaide knie. Dit had zijn weerslag op het spel van de groep. Ruststand 10-8.

Ondanks alle goede bedoelingen ging het in de tweede helft helemaal mis. Nadat ook Marinke, stoot tegen het hoofd en duizelig, voor ruime tijd naar de kant moest, was er bij ons van handbal geen sprake meer. Alles wat mis kon gaan ging dan ook mis, met klap op de vuurpijl dat Masja haar elleboog overstrekte en later naar de EHBO moest en Marit haar eerste speelminuten kreeg. De einduitslag was wel erg geflatteerd, 27-11, van een wedstrijd die maar snel vergeten moet worden. Volgende week gaan we er weer volle bak tegenaan, in de hoop dat we weer kunnen beschikken over onze geblesseerden.

Doelpunten werden gemaakt door

Anne 6/2, Lonneke 1, Sacha 1, Wilma 1, Lotte 2/2

A.s. zondag om 1310u speelt DS1 weer in de vertrouwde 5 mei hal tegen ROAC. Komt u ons dan weer aanmoedigen?

De reserves speelden zondag thuis in de 5 mei hal tegen ODIS uit de Lier. De ploeg begint steeds beter te draaien in zowel de verdediging als de aanval. Aanvallend waren de dames goed op dreef en scoorden 23 doelpunten. De tegendoelpunten zijn, in de lijn van voorgaande wedstrijden minimaal, 12 in totaal. Een prima overwinning dames! Doorgaan zo.