Lidmaatschap

Wijzig je gegevens zelf via de HandbalNL app

De meeste lidmaatschapsgegevens kun je zelf via de sportlink app (HandbalNL) aanpassen.

  1. Open het menu.
  2. Ga naar “instellingen”
  3. Ga naar “mijn persoonsgegevens”. Wil je de gegevens van je kind aanpassen? Ga dan naar “Mijn kinderen”.
  4. Hier kun je je adresgegevens, telefoonnummer en privacy instellingen van je sportlink account aanpassen. Vergeet niet om naar beneden te scrollen en op “opslaan” te klikken.

Heb je de app nog niet? Je kunt hem hier downloaden:

E-mailadres wijzigen

Saturnus gebruikt het emailadres waarmee je bij inlogt in sportlink (HandbalNL app) om met je te communiceren. 

Wil je dit emailadres aanpassen? Stuur dan een bericht via het contactformulier aan de ledenadministratie. Let op, als je je emailadres laat aanpassen, verandert ook het adres waarmee je in sportlink inlogt. 

Foto spelerspas wijzigen

Je spelerspasfoto is de foto die zichtbaar is op via je sportlink/HandbalNL app account. Deze foto wordt gebruikt door wedstrijdofficials om o.a. spelers te identificeren voorafgaand aan een wedstrijd.

Wil je je foto aanpassen? Dit kan alleen van 1 juli t/m 31 augustus. Let er bovendien op dat je duidelijk herkenbaar bent, en dat je foto voldoet aan de voorwaarden. deze voorwaarden vind je hier.

Uitschrijven

Als competitielid ben je altijd voor het volledige seizoen lid. Tussentijds je lidmaatschap opzeggen is niet mogelijk. Je lidmaatschap loopt van september t/m juli. Opzeggen voor het aankomende seizoensjaar kan tot uiterlijk 1 Juni.

  • Uitschrijven voor het seizoen 2024-2025 kan tot uiterlijk 30 juni 2024.

Uitschrijven kan door een bericht te sturen aan de ledenadministratie.

In de volgende situaties is het wél mogelijk om je tussentijds uit te schrijven. Je blijft dan wel (een deel van de) contributie verschuldigd. Het gaat om:

  • Een zware blessure, opgelopen tijdens een handbaltraining of -wedstrijd, waardoor je de rest van het seizoen niet meer kan handballen.
  • Een verhuizing.

Bijzondere omstandigheden

Veel van onze leden zijn studenten, en we begrijpen dat je toekomstplannen als student behoorlijk onvoorspelbaar kunnen zijn. Misschien overweeg je wel om een tijdje naar het buitenland te gaan, of weet je nog niet of je na je afstuderen wel in Leiden kan of wil blijven. Dan is het lastig besluiten of je je voor de zekerheid uitschrijft en stopt, of dat je de gok neemt om toch het aankomende seizoen lid te blijven.

Is deze situatie op jou van toepassing? Dan vinden we het heel jammer als je hierom onnodig zou moeten stoppen. Neem dan een contact op met de ledenadministratie, dan kijken we graag samen of we een oplossing kunnen vinden.

Ons laatste nieuws

Maak kennis met vertrouwenscontactpersonen Lotte & Vera

Bij handbalvereniging Saturnus staat plezier in het sporten voorop, vandaar dat de vereniging het belangrijk vindt dat dit op een veilig manier kan plaatsvinden. Om de veiligheid te waarborgen heeft Saturnus twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld die dienen als...

Lees meer

Saturnus evenement 2 april 2023

Zondag 2 april EEN GEZELLIGE SATURNUS BIJEENKOMST van 09.00u tot 16.00u. 🎉(Let op: de tijden zijn aangepast!) Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken naar:- 09.00u-11.00u; Een aantal leuke jeugd-wedstrijden tegen onze partner-club HVV- 11.00u; Presenteren Heren 1...

Lees meer

Seniorenkamp 2022

Elk jaar in juni wordt er een jeugdkamp georganiseerd voor alle jeugd van Saturnus. Maar de senioren kunnen natuurlijk niet vergeten worden. Daarom vindt er ook elk jaar in augustus een seniorenkamp plaats! Dit jaar vond het kamp plaats op een prachtige locatie in...

Lees meer

Meld je aan voor de proeftrainingen 2022

Lijkt het je leuk om bij Saturnus te komen handballen? Wij begrijpen dat het belangrijk is om eerst zeker te weten of een vereniging bij je past voordat je lid wordt. De beste manier om hier achter te komen is natuurlijk om gewoon een keertje mee te trainen. Daarom...

Lees meer

Ledenshop Saturnus gelanceerd

Zoals bij de ALV al is aangekondigd, is de ledenshop van Saturnus gelanceerd. In de ledenshop kun je allerlei sportkleding in de kleuren van Saturnus bestellen. Je vindt in de ledenshop bijvoorbeeld:• Wedstrijdbroekjes en sokken• Trainingsjacks met Saturnus-logo•...

Lees meer

Maak kennis met de vertrouwenscontactpersoon

Handbalvereniging Saturnus vindt het belangrijk dat iedereen veilig bij de verenging kan sporten. Helaas kan het voorkomen dat leden zich onveilig voelen. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat je gepest of gediscrimineerd wordt bij de vereniging? Of is er sprake van...

Lees meer
Loading...