Jeugdkamp 2023

Direct naar het aanmeldformulier

Ook dit jaar organiseert Saturnus Leiden een geweldig jeugdkamp! De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Dit jaar zullen we tijdens het Pinksterweekend, van 26 t/m 29 mei, op kamp gaan! Het thema is dit jaar Hollywood (films)! De details houden we nog even geheim, maar het belooft een heel gezellig weekend te worden. Hopelijk ben jij erbij!

Locatie en datum
Dit jaar gaan we naar YMCA Hulshorst. Op dit terrein staan diverse tenten en beschikken we over een gezamenlijk kampgebouw.

  • Vrijdag 26 mei 2023 verzamelen we om 18:00 uur bij de kantine van Saturnus. Om 18:30 vertrekken we gezamenlijk naar de YMCA in Hulshorst. Let op: je moet al warm hebben gegeten.
  • Maandag 29 mei 2023 vertrekken we rond 13:00 uur van de kamplocatie en komen we 14:30 uur weer aan bij de kantine van Saturnus. Exacte tijden worden via Whatsapp gecommuniceerd.
  • We zoeken ouders/verzorgers die kunnen halen/brengen. Op het aanmeldformulier kan dit worden aangegeven.

Tijdens het kamp zijn mobiele telefoons en tablets niet toegestaan. Kinderen die graag nog contact willen houden, kunnen ’s avonds of ‘s ochtends gebruik maken van de kamptelefoon.

Aanmelding en kosten

  • Aanmelden kan van 17 maart 2023 t/m zondag 30 april 2023. Aanmelden kan via het onderstaande formulier.
  • De kosten voor het hele kamp zijn €75,00, maar indien er vóór 24 april 2023 wordt betaald, dan gaat er €10,- vanaf (wordt dus €65,00). In de bevestigingsmail die je ontvangt na het invullen van het aanmeldformulier staat de betaallink.

Corona
Op dit moment ziet het ernaar uit dat we een kamp zonder beperkingen kunnen houden en gelden alleen de basisadviezen van de Rijksoverheid. Wij zullen ten alle tijden de protocollen van ‘Samen op Kamp’ hierin volgen. Tegen de tijd van jeugdkamp zullen we, indien nodig, hier nog toelichting over geven.

De kampleiding
De kampleiding bestaat dit jaar uit: Coco, Johannes, Hans, Sjoerd, Luca, Masja, Matthieu, Zoé, Brigitte, Noa, Marit & Tessa (jeugdtrainers, (jeugd)bestuur & vrijwilligers). De contactpersoon gedurende het kamp is Masja (06-15869010) en de EHBO’ers zijn Masja & Johannes

Wij hebben er heel veel zin in en hopelijk jullie ook. We hopen jullie aanmeldingen te zien!
Als er nog vragen zijn, dan horen wij die graag via Masja (06-15869010). Schroom niet om telefonisch contact op te nemen.

Groetjes,
De jeugdkampcrew 2023

Meld je aan voor het Saturnus Jeugdkamp 2023

Loading...