Jeugdkamp 2021

Het grote mirakel

Beste jeugdlid,

Net als ieder jaar gaat Saturnus Leiden ook dit jaar weer op Jeugdkamp!
Het kamp vindt plaats in de eerste week van juli van vrijdagmiddag 9 juli t/m zondagmiddag 11 juli. We verblijven op een kamp locatie in Leusden waar we slapen in tenten (YMCA Leusden).

Je kan je hier aanmelden voor het kamp. De kosten voor het kamp zijn € 55,-
Aanmelden kan tot 31 mei!

Het thema

Olympische spelen

Het thema dit jaar is de Olympische Spelen. De jeugd van Saturnus is hierbij uitgenodigd als speciale gast! Tegelijkertijd worden de jeugdleden van Saturnus gevraagd om hulp om de mirakels rondom Olympische Spelen op te lossen. Alleen door goed samen te werken kunnen de Olympische Spelen tot een goed einde worden gebracht

De voorlopige tijden

  • verzamelen vrijdag 9 juli om 18:00 bij de kantine in de Montgomerystraat 51 (vertrek om 18:30). Let op dat je dan al warm gegeten hebt!
  • aankomst op zondag 11 juli rond 16:30 bij de kantine – exacte tijd wordt op de dag zelf via WhatsApp gemeld.

Tijdens het kamp zijn mobiele telefoons en tablets niet toegestaan! Voor kinderen met ontwenningsverschijnselen is er speciale aandacht :-). Kinderen die nog nooit mee op kamp zijn geweest of erg graag nog even contact willen houden kunnen ‘s avond/’s ochtends gebruik maken van de kamptelefoon.

Coronaprotocol

We hebben op dit moment nog te maken met (strenge) coronamaatregelen. Niemand weet hoe de toekomst eruitziet, en dus we kunnen helaas geen garanties geven over het doorgaan van het jeugdkamp. Als het jeugdkamp doorgaat, dan zal het kamp er ook een beetje anders uitzien dan gewoonlijk. Wij volgen hierin het officiële protocol van kamporganisaties.

Kort samengevat houdt het protocol het volgende in (van maart 2021):

  • Je kan alleen mee op kamp wanneer je klachtenvrij bent. Het is hierbij verplicht om op de dag van vertrek deze vragenlijst in te vullen.
  • Wanneer er tijdens kamp corona gerelateerde klachten ontwikkelen, moet je helaas naar huis. Houd er als ouder rekening mee dat er altijd iemand beschikbaar moet zijn om eventueel het kind op te halen.
  • Onderling hoeft de jeugd geen afstand te houden, maar boven de 12 houdt wel afstand van de leiding (en leiding houdt ook 1,5 meter afstand).
  • We zullen met elkaar een kampbubbel vormen. Dit houdt in dat we geen uitjes kunnen ondernemen en dat er geen bezoekers welkom zijn.
  • Wij zullen iemand aanstellen als corona coördinator op kamp.

Wij voegen hieraan toe dat de leiding zich allemaal laat testen d.m.v. een sneltest voorafgaand aan het kamp. Wij bevelen dit ook aan voor de jeugd.

Wij houden de coronamaatregelen sterk in de gaten en wij zullen altijd het laatste protocol volgen. Het laatste protocol is te vinden op https://samenopkamp.nl

De kampleiding

De kampleiding bestaat dit jaar uit: Coco, Gise, Johannes, Luca, Marijn, Masja, Mirjam, Matthieu, Myra, Sjoerd en Tamara.
De contactpersoon en EHBO-er voor en gedurende het kamp is Masja (06-15869010)

De voorlopige paklijst

Slaapzak
Hoeslaken (een luchtbed hoeft dus niet)
Kussen
Kussensloop
Pyjama (plus een extra warme broek en trui voor ’s nachts)
Toiletspullen
Handdoeken
Kleding die vies mag worden
Genoeg schone kleding
Sportkleding
Zwemkleding
Regenkleding
Goede stevige schoenen
Theedoek
Zaklamp
Flesje om water in te doen
Zonnebrand
Kopie verzekeringsbewijs
Kopie paspoort / identiteitsbewijs

Loading...