Jeugdactiviteiten

Activiteiten voor de jeugd

Saturnus Leiden heeft een gezellig jeugdafdeling. Leden van de verschillende teams kennen elkaar en trekken tijdens de activiteiten met elkaar op. Naast de trainingen en de competitie wordt van alles georganiseerd, zoals spelletjesmiddagen of gezamenlijk een wedstrijd van het Nederlands handbalteam kijken. Jaarlijks komen de volgende evenementen terug.

Saturnus jeugdkamp

Saturnus Leiden organiseert ieder jaar rond Pinksteren een geweldig jeugdkamp! Een tentenkamp in de bossen, een uitdagend mysterie, enthousiaste leiding en natuurlijk de jeugd zelf zorgen ieder jaar voor een onvergetelijk weekend.

Leidse Taptoe

Op 2 oktober trekt er een lint van licht door Leiden: de Leidse Taptoe waarin alle clubs van Leiden zich presenteren. Bij Saturnus is het traditie om eerst samen te eten en vervolgens met spandoek, doel (!) en ballen de optocht door de stad te volbrengen. Uiteraard toegejuicht door de burgemeester, ouders en de rest van Leiden.

Pietentraining

De jonge en de oudere jeugd weet rond 5 december wat ze te wachten staat: een speciale Pietentraining. Terugkerende succesnummers zijn het Pietenparcours, apenkooien, cadeautjes en pepernoten. De pieten van Saturnus hebben er nu alweer zin in.

Handballen bij Saturnus Leiden…iets voor jou?

Kom een keertje vrijblijvend proeftrainen!

Loading...