Kom handballen bij Saturnus Leiden

Kom een keer proeftrainen

Lijkt het je leuk om bij Saturnus te komen handballen? Wij begrijpen dat het belangrijk is om eerst zeker te weten of een vereniging bij je past voordat je lid wordt. De beste manier om hier achter te komen is natuurlijk om gewoon een keertje mee te trainen. Daarom mag je bij Saturnus altijd 3 keer vrijblijvend komen proeftrainen.

In september organiseren we open trainingen met aansluitend een borrel in onze kantine. De open trainingen voor de dames vinden plaats op 8, 15 en 22 september in de Vijf Meihal (Boshuizerlaan 3, 2321 SG Leiden). Voor de heren zijn de proeftrainingen op 7 en 14 september op ons buitenveld (Montgomerystraat 51, 2321 EB Leiden).

Kan je op deze data niet komen naar de open trainingen? Dat is geen probleem, neem alleen even contact met ons op, zodat we een andere afspraak kunnen maken!

Handbalvereniging Saturnus logo

Wie we zijn

Saturnus Leiden is een handbalvereniging waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Naast de meer prestatiegerichte senioren selectieteams zijn er zowel bij de dames als de heren teams die minder prestatiegericht handbal spelen. Zowel de dames als de heren spelen zowel de veld- als de zaalcompetitie. Ook worden jaarlijks gezellige clubactiviteiten georganiseerd.

Selecties

De senioren selecties m/v bestaan voor een groot deel uit studenten. De dames spelen met het eerste team in de hoofdklasse D, dames 2 in de 3e klasse en de heren in de 1e klasse, heren 2 in de derde klasse. Studenten hebben een gereduceerd contributie tarief. Ben je student of niet student en wil je meer informatie? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen!

Loading...