Aanvraagformulier lenen fitnessspullen

Omdat het er naar uitziet dat we voorlopig nog niet mogen handballen willen wij graag de fitnessspullen die bij het veld liggen voor jullie beschikbaar stellen voor eigen gebruik. Zodat jullie toch in deze tijd thuis de mogelijkheid hebben om fit te blijven.

Het aantal spullen dat we uit kunnen lenen is beperkt, mocht de vraag voor sommige artikelen groter zijn dan het aanbod zullen wij loten. We lenen de spullen in eerst instantie uit voor een periode van een maand. Na de eerste maand is er weer een mogelijkheid om een aanvraag in te dienen om spullen te lenen, personen die in de eerste ronde uitgeloot zijn voor bepaalde spullen zullen in de tweede ronde voorrang krijgen.

De fitnessspullen zijn op zaterdagmiddag 30 januari af te halen bij de kantine. Om grote drukte bij het afhalen te voorkomen krijg je van tevoren een tijdvak toegewezen. Het afhalen wordt gecombineerd met het afhalen van de kratjes bier. De kratjes bier voor €12,50 kunnen hier besteld worden.

Vul onderstaand formulier in om aan te geven welke fitnessspullen je wilt lenen, hou er rekening mee dat je vanwege de beperkte beschikbaarheid niet alles zal krijgen. Invullen van het formulier kan tot met donderdag 28 januari.