Dames 1

Laten we ons eerst even netjes voorstellen: wij zijn Dames 1 van Saturnus. Een team met 13 speelsters die al jaren met veel plezier handballen.

Dit jaar staat de competitie voor ons op een lager pitje. Als je al lang op niveau speelt, is het ook wel eens fijn om met minder druk te spelen. Gewoon lekker ballen en niet denken aan ranglijsten en standen, dat gaan we volgend seizoen weer doen! Dat neemt natuurlijk niet weg dat we er op de trainingen en wedstrijden vol voor gaan. Dat zit nu eenmaal in het DNA van het beestje dat DS1 heet.

Onder leiding van onze trainer wordt er op een positieve en onbevangen manier getraind, waarbij zijn enthousiasme erg aanstekelijk werkt. Lekker moe na een training in de 5 Meihal gaan we regelmatig nog even door naar de kantine, want dat hoort er natuurlijk ook bij!

Als studentenclub zijn we gewend om nieuwe speelsters snel op te nemen in het team. Een lagere drempel dan bij ons zal je dus niet zo snel vinden. De enige toelatingseisen voor DS1 zijn talent en inzet, dan komt de rest helemaal voor elkaar. We trainen 2 keer per week, op dinsdag- en op donderdagavond. Wil je een keer komen kijken dan ben je op donderdagen vanaf 20.30 uur van harte welkom in de Vijfmei-hal aan de Boshuizerlaan in Leiden zuidwest. Neem van te voren even contact met ons op. We kijken nu al naar je uit!