Studenten

Studeer je in Leiden en wil je (weer) handballen? Kom dan eens langs bij Saturnus. Al jarenlang is Saturnus namelijk de handbalvereniging voor studenten in Leiden. Bij Saturnus is gezelligheid namelijk minstens even belangrijk als sportiviteit. Jaarlijks worden er veel feesten, borrels en andere activiteiten georganiseerd. Daarnaast wordt er ook deelgenomen aan toernooien met andere studentenhandbalverenigingen.

Onze seniorenteams bestaan bijna volledig uit studenten en oud-studenten. Dit betekent dat er voor elke student die (weer) wil komen handballen plek is. Van teams waarbij het handbal echt op handbal lijkt tot teams waarbij het niet erg is om er af en toe een weekendje niet te zijn door andere activiteiten.

Speciaal voor studenten is er ook een korting op de contributie.

Wil je een keer een kijkje komen nemen? Neem contact op door een email te sturen naar bestuur@saturnus-leiden.nl

Studenten introductietraining: 23 augustus, 30 augustus en 6 september

Speciaal voor studenten hebben we een introductietraining gepland op donderdagavond 31 augustus, 7 september en 14 september. De eerste training is van 20.30 tot 21.30 uur op het buitenveld aan de Montgomerystraat 51, de tweede en derde trainingen zijn van 20.00 tot 21.00 in de 5-Meihal (Boshuizerlaan 3). De training is speciaal voor studenten (en niet-studenten) die kennis willen maken met onze club. Na de training is er een gezellige borrel in onze kantine.

Meld je aan door even te mailen naar bestuur@saturnus-leiden.nl